Å rehabilitere en bolig betyr at vi oppdaterer grunnteknologien slik som strøm inntak, sikringskap, jording og ledninger. Eldre hus har som regel luftstrekk, skruesikringer og mangelfull jording. Etter møte med leverandør av huset sitter man gjerne med arbeidstegninger av huset.

Da er det tid for å ta kontakt med elektrikeren for et møte.

Erfaringsmessig går byggeprossesen lettere og resultatet blir bedre jo tidligere valg av leverandører utstyr og innredning er valgt i huset.

Hva gjør vi i eneboliger

Varme

Valg av oppvarming i boligen kan være et vanskelig valg i en jungel av muligheter. Vi leverer varmekabler og ovner til hele huset.

Varmepumpe

Vi leverer varmepumper tilpasset ditt behov

Styringssystem

Vi leverer flere typer styringssystemer. Syringssystemene kan styre ventilasjon, varme, tv og hifi anlegg.

Vi ønsker å delta aktivt ved en forespørsel på rehabilitering. Ta kontakt med oss for ønske om befaring eller dersom du har spørsmål .

Varmekabler

Pihl Elektro AS tilbyr varmekabelløsninger for alle typer gulv. Ta kontakt med oss,så vil vi være behjelpelig med å finne de varmekablene som passer til din romtype

Varmepumper

En varmepumpe henter varme fra våre omgivelser, og hever temperaturen slik at vi kan nyttiggjøre oss denne. Ta kontakt med oss i Pihl Elektro AS så hjelper vi å finne den varmepumpeløsningen som passer for ditt hjem

Belysning skal bidra til å skape et godt arbeidsmiljø og trivsel blant mennesker. Dette er viktig for å skape stemning og lede oppmerksomheten mot det som skal ha oppmerksomhet.

Riktig lyssetting gir den riktige stemningen og det lille ekstra som ditt hjem, butikk eller kontor trenger. Vi tilpasser belysningen etter kundenes behov og har den rette kompetansen for å gi deg som kunde det beste resultatet.

Hvorfor skifte?

Et elektrisk anlegg er satt sammen av utall tekniske komponenter som til enhver tid utsettes for belastninger. Ved at ditt siktingsskap har automatsikringer og jordfeilautomat kobles strømmen ut selv dersom det er overbelastning på anlegget.

Eldre sikringer gjør ikke alltid den jobben! 45 % av alle branner i boliger starter i sikringsskapet, 16 % av alle dødsbranner er på grunn av det elektriske anlegget.

Hold hjemmet sikkert! Ta kontakt med oss i Pihl Elektro AS for en gjennomgang av det elektriske anlegget.